Ajtónyitás Budapest – Megtörtént esetek

Posted on by

A záróra csapat szakterülete az ajtónyitás Budapest egész területén és annak vonzáskörzetében. A nap 24 órájában állunk minden azon bajbajutottak segítségére, akik az ajtó rossz oldalán találták magukat. Bár ilyen esetekben nincs olyan oldal, ahova jó lenne ott maradni. 

Élete során az ember legalább egyszer kerül olyan helyzetbe, hogy kizárja magát, elhagyja a kulcsát, beragad a lakásba vagy esetleg a huzat, eltréfál vele. Ezekben, az esetekben bizony sürgősen szükség van ajtónyitásra. Nincs idő késlekedni, hiszen mindenki szeretné tovább folytatni a meg szokott napjait.

Elsődleges teendő ilyenkor, hogy elő vesszük, okos telefonunkat vagy megkérjük a szomszédot, segítsen rajtunk. A cikk után reméljük senkinek sem lesz kérdés, hogy a záróra csapatát válassza. Hiszen a szakembereink egy órán belül Budapest és vonzáskörzetében az Ön segítségére sietnek. Munkánkra egy év garanciát vállalunk. Ha a helyszínen az ajtónyitás zárcserével jár együtt ezt is meg tudjuk oldani. Autóink minden típusú zárral fel vannak szerelve, annak érdekében, hogy egy perc időt se pocsékoljunk el.

Ajtónyitás azonban nem csak a fent említett esetekben fordulhatnak elő. Vannak kevésbé akut problémák. Ám ezek az esetek is éppoly kellemetlenek. Sokszor szembesülnek ügyfeleink azzal, hogy egész egyszerűen nem jutnak be az ajtón. Ezeknek oka általában, hogy a zár elavult és önmagától hibásodott meg, vagy esetleg egy sikertelen betörési kísérlet Volt eset, amikor azzal szembesültünk, hogy valaki savat vagy ragasztót öntött a zár belsejébe, ami megrongálta a zárszerkezetet. Ennek elkövetője lehet egy haragos szomszéd vagy egy csintalan gyerek.
Egy elhagyott kulcs jelentheti talán a legnagyobb problémát. Itt nemcsak az a bosszúság áll fenn, hogy nem tudunk bejutni otthonunkba, hanem az a tudat is, hogy illetékteleneknek van kulcsa lakásunkhoz. Ezekben az esetekben mindig szükség van egy zárcserére.

Ha a fent felsorolt esetek egyikével találná szembe magát, ne habozzon, hívjon minket és megoldjuk minden problémáját éjjel-nappal.

Comments are disabled