Zárcsere Budapest | Szükséges csere

Posted on by

A zárcsere Budapest szolgáltatást bármilyen furcsán hangzik, akkor kellett igénybe vennünk, amikor egy új bejárati ajtót vásároltunk. Ahogy most Önök is, mi is úgy gondoltuk, hogy egy új ajtón kiválóan működő zárak vannak, és épp addig fogjuk tudni élvezni előnyüket, mint magát az ajtóét.
Elég hamar kiderült, hogy amit az ajtó záráról gondoltunk, az közel sem úgy van. Két zár van az ajtón. Egyik egy biztonsági zár, másik pedig belülről használható. A biztonsági zár romlott el. A zárcsere Budapest szoláltatás így nem várhatott egy percet sem. Az ajtóra magára volt garancia, de a rajta levő zárakra nem.
A zárcsere Budapest szolgáltatást garancia hiányában egy másik cégtől kellett igénybe venni. Elmondtuk telefonon, hogy milyen ajtót vásároltunk és pontosan milyen zárról is lenne szó. Kiérkezett a zárszerelő a megbeszélt időpontra és neki is látott a zárcserének. Hamar kiderült, hogy olyan zárat, ami gyárilag volt beszerelve, nem érdemes hasonlót sem feltenni. Az egyik legolcsóbb és legrosszabb kínai zárbetét volt. Ezek után joggal merült fel bennünk a kérdés, hogy az ajtó az esztétikai szempontok mellett, milyen valós biztonságot fog nyújtani.
Arra kértük a zárszerelőt, hogy a zárcsere Budapest szolgáltatás keretein belül olyan biztonsági zárat ajánljon, hogy még csak véletlenül se tudjanak az illetéktelenek bejönni. Egy biztonsági zárat, ajánlatot. Vízszintes hevederzár, melynek két szélét a falba kellett belefúrni. Esztétikai szempontból sem volt rossz, de nyilván nem ez volt az elsődleges szempontunk. Ahogyan a zárcsere Budapest szolgáltatást igénybe vevő embereknél sem ez az elsődleges dolog. A legfontosabb a biztonság miden esetben. Az, hogy egy zár, hogy mutat az ajtón, vagy maga az ajtó milyen szép csak mellékes dolgok.
A zárcser Budapest szolgáltatást mindazoknak igénybe kell venniük előbb vagy utóbb, akik új ajtót vásárolnak. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy nem fér bele egy új ajtó árába az, hogy normális zárat szereljenek fel rá. Érdemes tehát számolni azzal a plusz költséggel, amibe egy zárcsere kerül, ha valaki valóban biztonságba szeretné magát érezni az otthonába. Vissza térve magára az ajtó minőségére annyit elmondhatok, hogy kiváló. Jó nagyjából készül és helytálló. Csak azok a fránya zárak nem azok.
A cég, akiket felkerestem nagyon segítőkészek voltak. Először nagyon szégyelltem, hogy megvásároltunk egy drága ajtót és azonnal igénybe kellett vennem a zárcsere Budapest szolgáltatást. Utólag kiderült, hogy nagyon gyakori eset. Van olyan vásárló, aki pedig azonnal igénybe veszi a zárcsere Budapest szolgáltatást, mert attól tart, hogy a bolt ahol vásárolt, rendelkezik még kulccsal az ajtajához. Végül is nem olyan nagy butaság. Napjainkban soha nem lehet tudni, ki és hol ver át.

Próbálja ki Ön is őket!

Category: Egyéb | Tags: ,
Comments are disabled